Connect with us

Contact

Heb je suggesties, klachten, vragen over auteursrechten of heb je gemerkt dat er inhoud op onze website staat waarvoor geen toestemming is verleend? We horen graag van je! Gebruik het onderstaande contactformulier om contact met ons op te nemen.

Suggesties:
We staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties om onze website te verbeteren. Als je een geweldig idee hebt dat je met ons wilt delen, laat het ons dan weten. We waarderen jouw input en streven ernaar om onze content te optimaliseren op basis van de feedback die we ontvangen.

Klachten:
Als je een klacht hebt over een specifieke inhoud op onze website, laat het ons dan weten. We nemen klachten serieus en zullen ons best doen om eventuele zorgen of problemen aan te pakken. Geef voldoende informatie, zoals de URL van de betreffende pagina, zodat we je klacht nauwkeurig kunnen onderzoeken en oplossen.

Notice and Takedown:
Als je van mening bent dat inhoud op onze website inbreuk maakt op auteursrechten of andere wettelijke bepalingen, volgen we een strikt notice and takedown-beleid. Neem contact met ons op en verstrek gedetailleerde informatie over de vermeende inbreuk, inclusief de betreffende URL(‘s) en bewijs van eigendom van het auteursrecht. We zullen snel reageren en, indien nodig, passende maatregelen nemen.

Auteursrechten:
Als je vragen of opmerkingen hebt met betrekking tot auteursrechten met betrekking tot onze inhoud, neem dan gerust contact met ons op. We willen ervoor zorgen dat we ons houden aan de juiste regelgeving en respect hebben voor de rechten van auteurs. Geef zo veel mogelijk informatie over je vraag of opmerking, zodat we je adequaat kunnen ondersteunen.

Geen toestemming:
Als je hebt gemerkt dat inhoud van jouw hand, waarvoor je geen toestemming hebt verleend, op onze website is geplaatst, verontschuldigen we ons voor het ongemak. Neem contact met ons op en verstrek gedetailleerde informatie over de betreffende inhoud, inclusief de URL(‘s) en bewijs van eigendom. We zullen onmiddellijk passende maatregelen nemen om dit recht te zetten.

Bedankt voor het bezoeken van onze website en voor het nemen van de tijd om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op al je vragen, suggesties, klachten en verzoeken. We waarderen je feedback enorm en kijken ernaar uit om van je te horen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Algemene voorwaarden