Connect with us

ALLES

De beste kindertablets voor 2022

Gepubliceerd

op

De beste kindertablets voor 2022

De beste kindertablets voor 2022

De beste kindertablets voor 2022

Als u op zoek bent naar een tablet voor uw kinderen, zijn hier enkele van onze topkeuzes.

Er is geen behoefte aan de meest geavanceerde functies of de krachtigste verwerking als het gaat om een ​​kindvriendelijke tablet. U wilt echter niet dat iets dat langzaam en moeilijk voor kinderen is om te gebruiken, terwijl het hen tegelijkertijd de mogelijkheid biedt om alles te doen wat ze willen, zoals spelletjes spelen, naar muziek luisteren, films kijken, boeken lezen en toegang krijgen tot een groot aantal kinderen -vriendelijke apps en educatieve informatie. De beste tablets voor kinderen kunnen worden gebruikt voor huiswerk, e-mail en videochats, evenals voor andere activiteiten.

Bij het zoeken naar de beste tablets voor kinderen, is het cruciaal om factoren zoals prijs, levensduur van de batterij, duurzaamheid en levensduur te onderzoeken voordat u een aankoop doet. Dit geldt vooral als u voor jongere kinderen koopt. De beste tablets voor kinderen zijn uitgerust met geavanceerde hulpmiddelen voor ouderlijk toezicht waarmee ouders de schermtijd van hun kinderen en de informatie die ze daarop kunnen openen, kunnen bijhouden. De mogelijkheid om ouderlijke beperkingen op uw wifi-netwerk op te leggen is een extra optie. Veel van de tablets op onze lijst zijn vooraf geïnstalleerd met kindvriendelijk materiaal en educatieve apps om kinderen te helpen leren terwijl ze spelen, naast de leuke entertainment-apps die ze misschien al hebben. Er is zelfs speelgoed dat in combinatie met een kindvriendelijke tablet kan worden gebruikt om kinderen te leren programmeren.

Omdat kinderen misschien onhandig zijn (en om de een of andere reden plakkerig), is het bovendien een goed idee om te investeren in een tablet met een stevige structuur en een duurzame, kindveilige behuizing die een delicaat glazen scherm kan beschermen tegen krassen of vallen. kan gebeuren. Je kunt ook overwegen om een ​​screenprotector aan te schaffen.

Amazon Fire HD 10 Kids Edition (Amazon Fire HD 10 Kids Edition) (Amazon Fire HD 10 Kids Edition)

De Amazon Fire HD 10 Kids Edition is de tabletversie voor kinderen van de Amazon Fire HD 10 en heeft het grootste scherm van alle Amazon-tabletopties in de inventaris van het bedrijf. Deze Fire-tablet wordt, net als zijn 7- en 8-inch schermgrote broers, geleverd met een hele reeks instellingen voor ouderlijk toezicht en een rubberen bumperbescherming om het apparaat te beschermen tegen vallen. Bij deze 10,1-inch Amazon Fire-tablet is ook een eenjarig abonnement op Amazon Kids Plus inbegrepen, naast een tweejarige “zorgeloze” vervangingsgarantie en een Amazon Kids Plus-abonnement. Het was voorheen bekend als Amazon FreeTime Unlimited, maar Amazon Kids Plus is een inhoudsbibliotheek die kinderen toegang geeft tot een uitgebreide selectie boeken, games, app-opties en kindvriendelijke inhoud die geschikt is voor hun leeftijd en stadium. Dit geldt ongeacht of u deze Fire HD-tablet voor een jonger of ouder kind koopt.

Amazon biedt nu een tweede versie van de kindvriendelijke tablet, de Fire HD 10 Pro Kids Edition, met een kleinere behuizing en extra online browse- en softwaremogelijkheden voor oudere kinderen dan de originele Fire HD 10.

Amazon Fire HD 8 Kids Edition (Amazon Fire HD 8 Kids Edition) (Amazon Fire HD 8 Kids Edition)

Ook al is de Amazon Fire HD 8 Kids Edition goedkoper en twee centimeter kleiner dan de 10-inch versie van de kindertablet, hij wordt geleverd met dezelfde set ouderlijk toezicht, een rubberen bumperhoes om het apparaat te beschermen, een tweejarige “zorgeloze” vervangingsgarantie en een eenjarig abonnement op Amazon Kids Plus. U kunt uw opslagcapaciteit uitbreiden door een microSD-kaart te plaatsen. De HD 8 Kids-tablet kost meer dan de Kids-editie van de Fire 7-tablet, maar heeft een scherm met een hogere resolutie, hogere snelheid en meer opslagruimte, waardoor het een waardevolle upgrade is ten opzichte van de Fire 7.

De Fire HD 8 Kids Edition is, net als de 10-inch versie, ook verkrijgbaar in een kleinere Pro-versie voor oudere kinderen. Daar staat tegenover dat hij iets duurder is dan de normale 8 inch kindertablet.

Amazon Fire 7 Kids Edition (Amazon Fire 7 Kids Edition) (Amazon Fire 7 Kids Edition) (Amazon Fire 7 Kids Edition) (Ama)

Van alle beschikbare Amazon Fire Kids Edition-tablets is de Amazon Fire 7 de meest kosteneffectieve “leertablet” -optie die momenteel op de markt is. Deze Kids Edition-tablet presteert bewonderenswaardig in de meeste taken en apps, en wordt geleverd met dezelfde set ouderlijk toezicht, een gevoerde tablethoes, twee jaar garantie en een jaarabonnement op Amazon Kids Plus als de standaard Kids Edition-tablet. Dit is ook het meest kindvriendelijke formaat als het gaat om het gebruik van een e-reader.

Naast de 10- en 8-inch versies wordt de Fire 7 ook geleverd met een kindvriendelijke Pro-tablet voor oudere kinderen met een kleinere behuizing, extra online browse- en app-mogelijkheden en een beeldscherm met een hogere resolutie.

De Apple iPad is een tabletcomputer (9e generatie, 2021).

Als het om kindertablets gaat, is de iPad van Apple ongetwijfeld het meest bekende merk, en in-app aankopen doen op een iPad is eenvoudig en handig. Het kan echter een zenuwslopende ervaring zijn om een ​​iPad met een overvloed aan app-opties over te dragen aan jonge kinderen – of zelfs een ouder kind -, vooral als je bedenkt dat de iPad duur is in vergelijking met andere apparaten. In vergelijking met Amazon’s Kids Edition-tablets biedt de iPad echter een groter aanpassingsvermogen om te voldoen aan de veranderende eisen van een opgroeiend kind tijdens het gebruik van een tablet. De iPad van dit jaar is nog steeds de meest bruikbare iPad voor het grootste aantal mensen. Als u wacht op de juiste verkoop, kunt u er een krijgen voor slechts $ 250.