Connect with us

ENTERTAINMENT

Gerrit schijnt niet de vader te zijn van Barbie’s zoontje Djemino…

Gepubliceerd

op

Voor de mensen die niet echt actief zijn op social media en alle bekendheden niet echt volgen hebben het dan vast gemist. Vandaag staat namelijk niemand minder dan Barbie aka Samantha in de schijnwerpers. Daar hebben we al een tijdje niets meer van gehoord. Ze is meerdere malen op het nieuws geweest. De ene keer om een natuurfilmpje, de ander keer weer om wat scheidingen, dan weer een verslaving, dan weer een ongeluk het houdt allemaal maar niet op lijkt het…

Nou is er weer een verhaal in de ronde over Samantha. Haar vriendje Gerrit is opeens verdwenen van haar Instagram. Daar voor in de plaats is opeens totaal iemand anders te zien. Ze plaatste namelijk een aantal nieuwe foto’s met de bijschrift “Mijn heerlijkheidje!! Zo blij dat ik jou ontmoet heb”. En bij een andere foto stond “Loveyou baby”. Professioneel roddelaar Fawry vond de gelijkenis met zoontje Djemino zeer treffend en daar kan hij weleens gelijk in hebben.

Vervolgens besloot Gerrit een bericht op social media te delen dat zij niet meer samen zijn en dat Samantha zou hebben gelogen over dat hij de vader zou zijn.. Als je dan naar de foto’s van het kind kijkt en vervolgens naar meneer op de foto lijken ze inderdaad best veel op elkaar. De jongeman op de foto’s schijnt echter alles weer te ontkennen en dat hij haar maar 1 keer gezien heeft. Nou nou, dit verhaal wordt nog vervolgd. Bekijk de foto’s hieronder maar eens:

Trending