Connect with us

FUNNY

Volkswagen-rijders zijn officieel de domste mensen, aldus onderzoek

Gepubliceerd

op

We hoeven niet enorm lang rond te rijden om te zien dat er een hoop mensen rondrijden die wellicht uberhaupt hun rijbewijs niet waard zijn, maar is er ook een link te leggen tussen en rijgedrag en het iq van de mensen die rondrijden? Oftewel: als je het IQ van een te kort gebakken baksteen hebt, waar vertoon jij je dan het liefst in?

Via Topgear lazen we dat de collega’s van Jalopnik deze kwestie enige tijd geleden al onderzochten. Zij bedachten een uiterst wetenschappelijke en bovendien onfeilbare methode om te onderzoeken welk automerk domme mensen prefereren. Ze keken naar het wereldwijde Google-zoekvolume voor het fout geschreven woord ‘bumber’.

Door te kijken hoeveel mensen zochten op ‘bumber [automerk]’ kunnen ze zien hoeveel mensen per merk niet weten hoe ze ‘bumper’ schrijven, en dus dom zijn. De guys van Topgear wilden hetzelfde hoogstaande onderzoek in Nederland uitvoeren met het woord ‘moter’, maar helaas is het zoekvolume hier te klein.

Welk automerk kiezen domme mensen?

Sorry, half autorijdend Nederland: hét automerk voor domme mensen is Volkswagen. Chevrolet, het merk waarmee ook het vaakst schade wordt gereden, staat op de tweede plaats.

Trending