Connect with us

ALGEMEEN

Uiteten met je hond: dit restaurant heeft een menukaart voor honden

Gepubliceerd

op

Tijdens het diner neem je meestal geen trouwe viervoeters mee. Want ja, wat moet je hond doen in een restaurant? In sommige restaurants zijn ze zelfs niet welkom. Gelukkig zijn sommige restaurants hondvriendelijk. Camelé Camelot in Zutphen? Het gaat zelfs nog verder. Er is zelfs een speciaal voor honden bereid menu.

Als je uiteten gaat hoef je je niet meer schuldig te voelen als je hond je met lieve ogen aan zit te kijken. Je hoeft je hondje niet thuis te laten, maar kunt ‘m nu gewoon meenemen tijdens je etentje. Bij Café Camelot is het mogelijk om ook eten te bestellen voor je hond. Het voorgerecht bestaat uit een heerlijke bak vers water. Daarna is er voor honden die niet zoveel eten een ‘Knabbelkluif klein’ te verkijgen, en voor grotere eeters een ‘Knabbelkluif middel’. Als je het helemaal luxe wil maken, dan kun je er ook voor kiezen om een verrassingsmenu te bestellen, voor 5 euro.

Het hondenmenu vind je hieronder. Is dit niet leuk? U hoeft het voer van de hond niet privé te voeren, want de hond kan alleen zijn eigen bord eten! Is niet elke hondenliefhebber opgewonden? !

Trending