Connect with us

LIFESTYLE

Onderzoek laat weten dat vrouwen stiekem de verwarming hoger zetten

Gepubliceerd

op

Hoewel we dit stiekem allemaal al wisten, hebben we nu onderzoek om te bewijzen dat vrouwen stiekem de verwarming thuis hoger zetten. Het is waarschijnlijk al jarenlang bij iedereen een ruzie om de temperatuur in huis. Vrouwen over de hele wereld doen het waarschijnlijk, terwijl wij mannen er keer op keer weer in trappen.

Terwijl de mannen slapen bijvoorbeeld, is een perfect moment voor de vrouw om de verwarming hoger te zetten. Vroeger werd dit ook al gedaan, maar dan door middel van stiekem houtblokken op het vuur te gooien wanneer hun man niet oplette… Als je je hebt afgevraagd waarom je verwarmingskosten deze winter zo hoog zijn geweest, kijk dan snel naar de studie van Corgi Homeplan waaruit bleek dat 4 op de 10 vrouwen de verwarming hoger zette.

Hij ontdekte ook dat 1 van de 3 stellen regelmatig ruzie maken over de ideale temperatuur thuis, wat ook wel de onofficiële Temperatuur Oorlog wordt genoemd. Voordat iedereen zich boos maakt om het feit dat zo veel vrouwen in het geheim de verwarming hoger zetten, is er nog een belangrijk detail. Uit het onderzoek is namelijk ook uitgekomen dat vrouwen gevoeliger zijn voor de kou en vereisen dat de thermostaat iets hoger moet staan dan voor mannen. Het heeft te maken met het metabolisme van mannen en vrouwen en de verschillen in hoe snel mannen en vrouwen het koud krijgen.

Het onderzoek laat zien dat mannen het minder snel koud krijgen dan vrouwen. Volgens het onderzoek heeft het gemiddelde huis de verwarming ingesteld op 20C, wat 4,5C kouder is dan de ideale temperatuur voor vrouwen.

Dus de volgende keer dat het huis op mysterieuze wijze opwarmt, reageer dan niet boos. Denk dan vooral aan je vrouw die het anders heel koud heeft in haar eigen huis! Deel dit artikel met je vrienden familie!

Trending