Connect with us

VIDEO

Nieuw netvlies nodig: Gelekte video van Koen Kardashian gaat rond op social media

Gepubliceerd

op

Sociale media zoals WhatsApp, Signal en Telegram zijn natuurlijk enorm leuk, maar er zit toch wel een klein nadeel aan. Zo weet je van tevoren niet wat je doorgestuurd krijgt en kan het best weleens zo zijn dat je zit te kijken naar afreken-werk van Mexicaanse Narco’s of wat ze in gevangenissen in Brazilie eten als ze te weinig voedsel hebben.

Dat soort dingen blijven wel eventjes op je netvlies staan. En daarom willen we je waarschuwen, want er gaat op dit moment ook een video van Koen Kardashian rond. Het verhaal schijnt te zijn dat Koen op Ibiza een escort had geregeld, maar nooit 500 euro voor de verdiensten van de man heeft betaald. En deze ToyBoy Luke heeft daarop besloten om de beelden online te gooien. Inmiddels zijn de beelden wel van de accounts van ToyBoy Luke verwijderd, maar op social media gaat de video dus nog wel gewoon rond.

Het was een aantal dagen geleden al een soort van nieuws dat Koen Kardashian, oftewel Koen Pieter van Dijk, onderweg was naar een afkickkliniek in Kaapstad. Maar misschien wist Koen al dat deze video uit zou komen en is hij daarom naar rehab gegaan.

Je bent dus gewaarschuwd als je wat opent met een intro. Yvonne Coldeweijer aka Alberta Verlinde aka lifeofyvonne besprak in haar Stories de video.


Even hier of op de foto klikken om de tikkie gewaagde video te bekijken.

Trending