Connect with us

ENTERTAINMENT

Met deze datingapp bepalen je vriendinnen jouw date

Gepubliceerd

op

De beste die weten waar je op valt zijn je vriendinnen. Met behulp van deze app lukt het wel om een ware liefde te vinden en gaan ze voor je opzoek!

Ship dating app?

Je kunt de app download op playstore of appstore je zoekt dan naar ‘ship dating app’ en maakt een profiel aan. Na dat je bent ingelogd kun je een ‘crew’ aanmaken.  Dit zorgt ervoor bij het vinden van een date. Tevens zorgt de crew ervoor dat je in een groepschat in komt waar je profielen ziet en over kunt praten of het een match is. Dat is toch handig?

In een crew groep kunnen de leden namens jou profielen liken dat aan je voorkeur voldoet. Na dat je profiel hebt geliked en je krijgt een like terug betekent dat dat je een match hebt. Zo kunnen dus je vrienden je dates bepalen.

Je vriendinnen bepalen

Je hoeft niet bang te zijn. Omdat jij niet van bewust wat er allemaal gebeurt. Want het is dat anderen voor je ‘liken’ jij hoeft alleen een gesprek aan te gaan en kijken of het wel wat wordt en zo een date plannen. Terwijl je vrienden aan het ‘swipen’ zijn hoef jij je nergens aan druk te maken. Het enige wat jij moet doen is op tijd zijn bij je date. Als je vriendinnen hebt die je al langer kennen als vandaag dan komt dat vast goed. Zij zijn degene die weten waar jij op valt.

 

De app is helaas nog niet in Nederland beschikbaar. Wat we wel weten is dat het binnenkort in de playstore en appstore komt. We gaan jullie zeker op de hoogte brengen wanneer het beschikbaar is!

Trending