Connect with us

ALGEMEEN

KFC is op zoek naar een professionele kip proever, en jij kan je aanmelden

Gepubliceerd

op

KFC heeft aangekondigd dat het op jacht is naar een professionele kip proever, nadat het heeft geadverteerd wat misschien wel de taak van je leven is.

Hoewel je misschien al de vaardigheid hebt om eindeloze hoeveelheden gefrituurde kip weg te eten, kun je het eindelijk goed gebruiken als een ‘professionele vingerlikker’ voor het bedrijf.

Oh, en terwijl je een snack eet, kun je zelfs haters terugslaan door hen te vertellen dat je echt bezig bent met werken.

KFC is op zoek naar ‘de grootste fan van KFC’ om het gezicht van zijn volgende campagne te worden en ‘hun weg naar roem af te likken’, met als enige vangst dat je goed moet zijn in het eten van kip.

In de advertentie stond: “Eén gekke fan krijgt de kans om zich in een van de beste van Kentucky te storten en zich een weg te banen naar het sterrendom als het gezicht van de nieuwste campagne van de kip legende.

“De winnende KFC-kenner neemt deel aan een exclusieve fotoshoot met de beste vaardigheden van je vingers.”

Als je denkt dat je aan de eisen voldoet, dan moet je gewoon KFC tweeten met niet meer dan 280 tekens, met één goede reden waarom de kolonel je zou moeten kiezen voor deze ‘wereldprimeur, met behulp van de hashtag #KFCFRYERME en tagging @KFC_UK.

Als je de baan krijgt, krijg je je gezicht in het licht te zien met je foto in een restaurant – en zelfs op je eigen speciale billboard.

KFC heeft tenslotte net een 80-delige popcorn kippenemmer gelanceerd – misschien wel de beste manier om jezelf te troosten na een mislukte sollicitatie. We hebben het allemaal weleens meegemaakt.

Trending