Connect with us

VIDEO

Jongen filmt in auto hoe hij expres een bejaarde man aanrijdt, man overlijdt aan verwondingen

Gepubliceerd

op

Er zijn recentelijk schokkende beelden opgedoken waarop te zien is hoe een 64-jarige gepensioneerde politieagent genaamd Andreas Probst opzettelijk wordt aangereden door een 17-jarige automobilist terwijl hij aan het fietsen is op een weg in Las Vegas.

Deze verontrustende video ging viraal afgelopen weekend. In de video kun je de bestuurder duidelijk horen vragen aan zijn vrienden of ze er klaar voor zijn, terwijl een van hen alles filmt en lacht. Ze rijden met hoge snelheid langs andere voertuigen en gebruiken beledigende taal. Op een gegeven moment besluiten ze een man in een rood shirt te volgen die op een fiets rijdt. Onder aanmoediging van zijn vrienden steekt de bestuurder de fietsstrook in, toetert hard en botst met grote kracht tegen de achterkant van de fiets. De fietser wordt de lucht in geslingerd terwijl de vriend blijft filmen terwijl Andreas op de grond ligt.

Andreas werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, maar helaas zijn zijn verwondingen fataal gebleken, en hij is overleden. Dezelfde dag werd de 17-jarige verdachte gearresteerd, oorspronkelijk op verdenking van het doorrijden na een ongeluk. Later werd hij aangeklaagd voor moord vanwege het duidelijke bewijs dat in de video te zien was.

Andreas verhuisde naar Las Vegas nadat hij in 2009 met pensioen was gegaan als politiechef in Bell, Californië, waar hij maar liefst 35 jaar had gewerkt.

Het is vermeldenswaardig dat Nevada een van de 27 staten in de Verenigde Staten is die de doodstraf toestaan. Niettemin heeft de staat sinds 26 april 2006 geen executies meer uitgevoerd. Er wordt nu gesproken over de mogelijkheid om de chauffeur en zijn medepassagiers de doodstraf op te leggen, gezien de ernst van hun acties, die in feite neerkomen op een opzettelijke aanval met een auto. De video van het incident is beschikbaar, maar wees gewaarschuwd, de beelden zijn schokkend.