Connect with us

ALGEMEEN

In 2022 zullen de beste MagSafe en magnetische iPhone-accessoires beschikbaar zijn.

Gepubliceerd

op

In 2022 zullen de beste MagSafe en magnetische iPhone-accessoires beschikbaar zijn.

In 2022 zullen de beste MagSafe en magnetische iPhone-accessoires beschikbaar zijn.

In 2022 zullen de beste MagSafe en magnetische iPhone-accessoires beschikbaar zijn.

Terwijl MagSafe-accessoires voor iPhones zich vermenigvuldigen – alles van stands tot portemonnees tot autohouders en draadloze batterijladers – zijn hier onze huidige topselecties voor de beste die

momenteel op de markt zijn.

Zoals eerder aangekondigd, heeft Apple zijn MagSafe-oplaadmechanisme naar de iPhone 12-modellen gebracht en we verwachten dat het in de toekomst in alle iPhones zal worden geïntegreerd, met vermoedelijk enkele verbeteringen. Er is een breed scala aan officiële en MagSafe-accessoires van derden uitgebracht, waarvan sommige nuttiger zijn dan andere vanwege het feit dat het systeem vertrouwt op basismagneten die rechtstreeks aan de telefoon worden bevestigd (of aan een MagSafe-compatibele behuizing).

Met zoveel MagSafe-accessoires beschikbaar – en zelfs meer onderweg – dachten we dat het een goed idee zou zijn om een ​​lijst samen te stellen van de beste die we tot nu toe zijn tegengekomen. We hopen dat je ervan geniet. Sommigen van hen zijn, zoals eerder gezegd, officieel gelicentieerde Apple-goederen, terwijl andere dat niet zijn. Het belangrijkste verschil is dat accessoires die niet door Apple zijn gecertificeerd, niet met de hoogst mogelijke snelheden (tot 15 W) kunnen worden opgeladen. In veel omstandigheden heeft het ontbreken van certificering echter geen invloed op hoe effectief een apparaat werkt. Sommige niet-Apple-gecertificeerde MagSafe-compatibele randapparatuur hebben mogelijk niet sterk genoeg magneten om goed te kunnen functioneren.

Deze galerij bevat enkele van onze huidige favoriete MagSafe-accessoires. Houd er rekening mee dat ik alle onderstaande producten persoonlijk heb gebruikt, al was het maar anekdotisch. Nogmaals, als u zich geen zorgen maakt over de oplaadsnelheid (bijvoorbeeld als u ’s nachts oplaadt), zijn de niet-geautoriseerde MagSafe-apparaatoplossingen acceptabele opties om te overwegen. We houden deze lijst up-to-date als we nieuwe must-have accessoires tegenkomen.

MagLock voor MyCharge Superhero MyCharge Superhero MagLock voor MyCharge Superhero MagLock voor MyCharge Superhero MagLock

Het inpakken van een batterijpakket is meestal een slim idee als je niet wilt dat je telefoon doodgaat terwijl je op de berg bent.

MyCharge noemt zijn nieuwe serie magnetische powerbanks Superhero MagLocks, wat erop duidt dat ze eigenlijk redders zijn. Hun ontwerp heeft een blijvende indruk op mij achtergelaten. De batterijen, die verkrijgbaar zijn in verschillende capaciteiten, zijn niet alleen voorzien van krachtige magneten die extreem goed aan de achterkant van je iPhone 12 of 13 hechten, maar ze hebben ook verhoogde spoelen, die bedoeld zijn om het warmteniveau tijdens het opladen te verminderen. Het blijkt effectief te zijn.

Met zijn lichtgewicht en kleine ontwerp is de 3.000 mAh-batterij handig om bij de hand te hebben in geval van een noodoplaadsituatie. Als u volledig wilt opladen, moet u upgraden naar een batterij met een hogere capaciteit, zoals het 6.000 mAh-model, dat normaal gesproken wordt verkocht voor $ 60, maar momenteel te koop is voor $ 40. De 9.000 mAh-versie is groot en zwaar, en het lijkt alsof je telefoon is aangesloten op een gigantische steen (hoewel de batterij en telefoon comfortabel in je hand passen, is de combinatie niet bijzonder zakvriendelijk).

Alle MagLock-batterijen laden Qi-compatibele iPhones op met 5 watt, hoewel je sneller kunt opladen als je bedraad gaat en een USB-C naar Lightning-kabel gebruikt in plaats van een draadloze oplaadmat. Een andere functie die ik leuk vond, was dat er een bel is wanneer het laadproces begint, en je telefoon zal je laten weten hoeveel sap er nog in de batterij zit (dit is gekoppeld aan iOS15). U kunt Android-smartphones ook draadloos opladen, maar de MagLock blijft niet op zijn plaats tenzij de hoes van uw telefoon een metalen ring rond de achterkant van het apparaat heeft (er zijn zelfklevende ringen te koop).

De SuperHero MagLock is verkrijgbaar in een paar verschillende kleuropties en heeft een mooie glanzende afwerking als aanvulling op het superheldenthema. Het is nu de best ontworpen magnetische powerbank op de markt, zelfs beter dan het eigen product van Apple.

Anker’s 622 MagGo Magnetic Battery is een oplaadbare magnetische batterij.

Uniek aan de Anker 622 Magnetische Batterij is dat het een draadloze batterij is met een ingebouwde magnetische klep die als standaard kan worden gebruikt. Deze batterij van 5.000 mAh ondersteunt geen snel draadloos opladen (hij laadt op met een maximum van 7,5 watt), maar is klein en licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Opladen wordt bereikt door het gebruik van USB-C, en als u uw iPhone aansluit op een USB-C-naar-Lightning-kabel, wordt deze opgeladen met een hogere snelheid van 12 watt. Dat is niet zo snel als een USB-C-lichtnetadapter van 20 watt, maar wel aanzienlijk sneller dan een USB-C-stroomomvormer van 7,5 watt.

De Mophie Snap+ Juice Pack Mini is een draagbare juice pack.

De magnetische powerbank van Mophie is identiek aan die van Anker, maar is wat slanker en heeft geen ingebouwde flap die als standaard kan worden gebruikt. Dit is geen officieel Apple MagSafe-accessoire, zoals de Anker, maar het wordt magnetisch aan de achterkant van je MagSafe-compatibele iPhone of MagSafe-hoesje bevestigd – en ja, het blijft redelijk goed plakken – en is verrassend klein voor een batterij van 5.000 mAh, wat indrukwekkend is. Dankzij een zelfklevende magneet kan het worden gebruikt met andere telefoons die draadloos opladen mogelijk maken, maar ook met andere telefoons die dat niet doen.

Draadloze oplaadsnelheden voor iPhones zijn beperkt tot 7,5 W, maar als u sneller moet opladen, kunt u een USB-C naar Lightning-adapter gebruiken om de oplaadsnelheid te verhogen tot 12 W. Draadloze oplaadsnelheden voor iPads zijn beperkt tot 7,5 W. Deze oplader heeft voldoende elektriciteit om een ​​iPhone 13 of 13 Pro één keer volledig op te laden, maar zal door de grotere batterijcapaciteit niet volledig worden opgeladen op een iPhone 13 Pro Max.

Gebruik voor de MagSafe de Clckr Stand en Grip.

Clckr maakt iPhone-hoesjes die worden gecombineerd met de unieke Stand en Grip van het bedrijf, maar die niet compatibel zijn met de MagSafe-connector. De Clckr Stand & Grip daarentegen is uniek omdat hij rechtstreeks op je iPhone of een MagSafe-compatibele case blijft plakken.

Het is een van de beste MagSafe-ondersteuningen op de markt, en je kunt je telefoon verticaal of horizontaal plaatsen, afhankelijk van je voorkeur. De standaard kan ook worden omgezet in een ringvormige greep, waardoor je je iPhone ergonomischer kunt vasthouden , zoals de naam van het product doet vermoeden. Het bevat krachtige magneten die het stevig aan je telefoon of hoesje houden als het niet in gebruik is.

Moft magnetische standaard met klikbare basis en portemonnee

De Anker 610 magnetische telefoongreep is een van de redelijk geprijsde MagSafe-accessoires op de markt. Je kunt de uitschuifbare ring gebruiken om je telefoon stevig in de hand te houden of als standaard omdat hij is uitgerust met een krachtige magneet. U kunt uw telefoon echter alleen in horizontale positie ondersteunen, niet verticaal. Sommige extra MagSafe-standaards kunnen beide functies uitvoeren.

voor Magsafe PopSockets PopWallet+ is een PopSockets-product.

Als je een liefhebber bent van PopSockets, heb je een paar MagSafe-opties om uit te kiezen. Het komt in twee smaken: de meer traditionele PopGrip ($30) en de PopWallet+ voor MagSafe ($40), die een magnetische portemonnee voor het opbergen van een paar creditcards combineert met een PopGrip die als handgreep en standaard dient in één pakket.

De Snap-on telefoonstandaardgreep van Moft

Deze eenvoudige en lichtgewicht uitklapbare standaard heeft een krachtige magneet en neemt heel weinig ruimte in beslag op de achterkant van je telefoon. Het is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties (het werkt beter om je telefoon horizontaal te ondersteunen).

 

Trending