Connect with us

ALLES

In 2022 komen er drie uitstekende VPN’s voor Xbox.

Gepubliceerd

op

In 2022 komen er drie uitstekende VPN’s voor Xbox.

In 2022 komen er drie uitstekende VPN's voor Xbox.

In 2022 komen er drie uitstekende VPN’s voor Xbox.

Spelers kunnen genieten van een beetje afzondering als een speciale traktatie van hun vrienden en familie.

Hierdoor heb je nu een gloednieuwe Xbox Series X|S console in je bezit. De volgende stap is het hebben van een VPN, wat een afkorting is voor ‘virtual private network’, wat handig kan zijn als je het meeste uit je game-ervaring wilt halen. Een versleuteld virtueel particulier netwerk (VPN) kan u beschermen tegen DDoS-aanvallen, u toegang geven tot geografisch beperkte inhoud en andere functies uitvoeren.

Het kan echter lastig zijn om te bepalen welke VPN-service ideaal is voor jouw Xbox, omdat er zoveel opties zijn. Hetzelfde kan niet gezegd worden voor alle VPN-providers (Virtual Private Network) en ze kunnen ook niet allemaal dezelfde mate van snelheid en veiligheid garanderen. Gelukkig bent u op de juiste locatie beland. We hebben alle belangrijke VPN-spelers onderzocht en het veld teruggebracht tot de beste VPN-services die je extra bescherming en privacy op je Xbox-console zouden bieden zonder je daarbij te vertragen.

Samengevat: elk VPN-bedrijf dat hier wordt vermeld, stelt u in staat uw verbindingssnelheid te behouden, terwijl u ook geoblocking kunt omzeilen, uzelf kunt beschermen tegen een mogelijke DDoS-aanval en bandbreedtebeperking kunt voorkomen. Al onze keuzes voor de beste VPN’s voor Xbox bieden snelle en veilige verbindingen terwijl ze ook het Xbox-platform van Microsoft ondersteunen. Deze virtuele privénetwerken (VPN’s) zijn toegankelijk via elk type internetverbinding, inclusief een Ethernet-kabel, wifi-router en mobiele hotspots. We hebben een lijst samengesteld met de beste virtuele privénetwerken voor Xbox.

Houd er echter rekening mee dat dit een voortdurend veranderende lijst is. We zullen deze gids bijwerken naar de beste VPN voor de Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S zodra er nieuwe Xbox VPN-alternatieven beschikbaar komen. Kom dus zeker vaak terug! Bekijk in de tussentijd hoe je een VPN op Xbox instelt voor het geval je hulp nodig hebt om je VPN op je console in gebruik te nemen.

Als gevolg van de overname van ExpressVPN aan Kape Technologies op 13 september, een bedrijf dat in het verleden aanzienlijke privacykwesties voor ons heeft opgeworpen, voeren we een diepgaande evaluatie uit van ExpressVPN om de gevolgen van zijn nieuwe eigendom voor klanten te evalueren. ‘privacy en veiligheid. Indien en wanneer het nodig is, zullen we onze aanbevelingen en beoordelingen herzien.

De snelste gaming-VPN die er is.

ExpressVPN,

Internet Protocol-adres (IP-adres): 30.000

Ongeveer 3.000 servers in 94 landen.

Er kunnen vijf verbindingen tegelijkertijd worden gemaakt.

Drie maanden gratis bij een jaarabonnement

Ja, snelheid is essentieel bij het gamen, vind je niet? Volgens zowel onze interne snelheidstests als die van derden, presteert ExpressVPN routinematig beter dan de grootste VPN-bedrijven in de branche. Ja, deze betaalde VPN-service is duurder dan de andere twee gaming-VPN-alternatieven die hier worden weergegeven, maar voor een extra dollar per maand krijg je ongelooflijke snelheden, wat van vitaal belang is bij het zoeken naar de beste VPN voor Xbox One of een ander Xbox-apparaat op de markt vandaag. Elk virtueel particulier netwerk kan uw internetsnelheid normaal gesproken met de helft of meer verlagen, maar toen we de algehele internetsnelheden van ExpressVPN testten, ontdekten we dat het onze algehele internetsnelheden met minder dan twee procent verlaagde. ExpressVPN raadt aan om hun app op uw router te installeren of een vooraf geconfigureerde router te gebruiken om het meeste uit uw lidmaatschap te halen. Hierdoor heb je met één abonnement onbeperkt toegang tot verbindingen en bespaar je geld. Met de ExpressVPN-router-app kunt u port forwarding configureren om uw internetverbinding te versnellen en de algehele prestaties te verbeteren.

ExpressVPN is vergelijkbaar met de andere twee services op deze lijst omdat het geen datalimieten heeft en onbeperkte VPN-servers kunnen schakelen over zijn 100 procent RAM-schijfnetwerk. Als u nieuwsgierige internetproviders buiten uw organisatie probeert te houden, is dat laatste stukje is een enorm veiligheidsvoordeel. Ook vermeldenswaard voor degenen die in deze categorie vallen: ExpressVPN’s zero-logging-belofte werd in 2017 op de proef gesteld, toen Turkse functionarissen eisten dat de VPN-provider gebruikslogboeken zou overhandigen in verband met een onderzoek naar de verblijfplaats van een ambassadeur. ExpressVPN had niets te bieden toen zijn servers in beslag werden genomen omdat het geen activiteitenlogboeken had bijgehouden.

Vanwege het beperkte aantal gelijktijdige verbindingen dat beschikbaar is, blijft ExpressVPN achter bij bijvoorbeeld NordVPN (6 verbindingen) en IPVanish (10 verbindingen).

Bekijk ExpressVPN door onze website te bezoeken.

Betrouwbaarheid op grote schaal

 

NordVPN

Het IP-adresbereik is 5.000 tot 1.000.000.

In totaal zijn er 5.200 of meer servers verspreid over 62 landen.

Er kunnen zes verbindingen tegelijkertijd worden gemaakt.

maandelijkse vergoeding van $ 3,71 (een besparing van 68% ten opzichte van het standaardtarief voor een abonnement van twee jaar).

NordVPN kiezen is de beste optie als je een VPN-programma wilt dat je niet verbreekt tijdens een headshot. NordVPN’s bang-for-buck-verhouding kan op dit moment gewoon niet kloppen, daarom is het een van onze topkeuzes voor de beste VPN voor Xbox One. Het staat bekend om zijn uitgebreide, betrouwbare VPN-netwerk, sterke VPN-connectiviteit, beste internetdeling en concurrerende snelheden.

Hoewel NordVPN niet zo goed presteerde als ExpressVPN in onze snelheidstests, verminderde het onze internetsnelheid slechts met een derde, terwijl de meeste VPN’s deze tijdens onze tests met de helft of meer verminderden. Daarentegen presteerden de Singapore-servers van NordVPN beter dan elke andere VPN-serviceprovider. Door de dubbele VPN-optie te gebruiken die bij uw NordVPN-lidmaatschapspakket is inbegrepen, kunt u uw veiligheid verder verhogen.

NordVPN is ook een veilige gok als het gaat om beveiliging, ondanks een inbreuk op de beveiliging die plaatsvond in 2019. Gezien de beperkte omvang van de inbreuk, de snelle oproep voor een volledige netwerkbeveiligingsaudit en de snelle stap om al zijn netwerkinstellingen te wijzigen om uitsluitend gebruik te maken van de RAM-schijf (een aanzienlijk veiligere operatie), heeft het zijn reputatie als waardevol hulpmiddel voor privacybewuste VPN-gebruikers kunnen behouden.

Evenzo biedt NordVPN een geld-terug-garantie van 30 dagen, net als alle VPN’s op deze lijst.

Bekijk onze NordVPN-review voor meer informatie.

De nieuwkomer in het blok

IPVanish

IP-adres (Internet Protocol-adres): 40.000

Er zijn meer dan 1.600 servers in 75 landen beschikbaar.

Er kunnen tien verbindingen tegelijk tot stand worden gebracht.

Prijzen: $ 3,75 per maand (een besparing van 65 procent) voor een jaarabonnement

In het afgelopen jaar is IPVanish concurrerender geworden op het gebied van snelheden, waarbij het andere mid-tier VPN-services oversloeg om zichzelf te vestigen als een betrouwbare VPN-service met lage latentie met minuscule ping-tijden, geweldige functionaliteit, onbeperkte bandbreedte en een grote internationale server netwerk.

Het gebruikt minder dan de helft van het aantal servers dat eigendom is van ExpressVPN, maar het heeft ongeveer 10.000 meer IP-adressen dan de concurrentie, waardoor het een concurrentievoordeel kan behouden. Je hebt de mogelijkheid om de snelste VPN-verbinding te selecteren die op elk moment beschikbaar is terwijl je van het ene land naar het andere springt dankzij de vermakelijke en gemakkelijk aanpasbare gebruikersinterface.

In onze beoordeling kreeg IPVanish minder punten voor privacy dan de bovengenoemde concurrenten, maar het presteerde goed als het ging om het omzeilen van geo-beperkte streaming-sites zoals Netflix. Het beste is dat het basisplan van IPVanish VPN een oneindig aantal gelijktijdige verbindingen mogelijk maakt. Hoe groter het aantal, hoe beter.