Connect with us

ENTERTAINMENT

Haal het meeste uit je Netflix-abonnement met deze geheime categorie-codes

Gepubliceerd

op

Als je veel aanbod hebt, is een keuze moeijlijk. Dat zijn we met z’n allen mee eens. Zo gaat het ook met Netflix. Er staat zoveel op Netflix dat we niet meer weten waar we moeten beginnen. Netflix denkt ons te helpen door aanbevolen op de homepage te laten zien, maar je krijgt het gevoel dat je inspiratie bij Netflix kwijt raakt. Zo hebben wij een lijst voor je gevonden. Deze categorie-codes gaan jou daar een handje bij helpen.

Netflix-aanbod

Netflix helpt je in eerste instantie wel een handje, eigenlijk is dat wel de bedoeling. Elke categorie heeft op Netflix namelijk een eigen code. De dienst heeft de meest bizarre en specifieke generes. Van Britse thrillers met tieners in de hoofdrol tot romantische films die zich afspelen in het buitenland. Elk hyperspecifieke genre heeft dus zijn eigen categoriecode, die je terugvindt in de URL.

Lijst met Netflix genrecodes

Let wel op dat deze truc helaas enkel op je computer of laptop gebruiken. Wil je op televisie, smartphone of tablet? Dan kun je eerst op je computer of laptop bij je favorieten opslaan en vervolgens op een ander apparaat bekijken.

Klik hier voor de lijst.

Trending