Connect with us

ALGEMEEN

De trailer voor “De Slag om de Schelde” belooft Nederlandse topfilm te gaan maken

Gepubliceerd

op

Als je aan blockbusters denkt, denk je vooral aan Amerikaanse films. Ze hebben gewoon een groter budget. Maar Nederland kan dit. De oorlogsfilm “De Slag om de Schelde” wordt met Kerst uitgebracht. Deze epische film bracht miljoenen euro’s op.

De Slag om de Schelde is een van de duurste films van Nederland
Op het gebied van oorlogsfilms heeft Nederland veel topfilms uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan Zwartboek en oorlogswinter. Nu zal een geplande nieuwe film de Nederlandse filmmarkt weer de overhand geven. Het betreft de film “De Slag om de Schelde”.

De productiekost van deze film bedraagt ​​ongeveer 14 miljoen euro. Dit maakt deze film uiteraard tot een van de duurste films ooit in Nederland. Daarom zijn de verwachtingen voor de film hooggespannen.

Oorlog verbindt verschillende levens
In “De Slag om de Schelde” volgen we drie totaal verschillende jonge mensen die op hun eigen manier deelnemen aan de oorlog. De levens van Britse piloten, Nederlandse meisjes in het verzet en jongens die aan de kant van de nazi’s vechten, zijn met elkaar verbonden. Dit gebeurde tijdens een grote veldslag rond de monding van de Scheldemonding in 1944. De trailer van deze film belooft een oorlogsfilm te worden die we niet gewend zijn van Nederlandse bodem te filmen.

Na het uitstel kun je nu kijken naar “De Slag om de Schelde” met Kerst
Stel eerst de “De Slag om de Schelde” uit (zodat het niet in de nieuwe James Bond-film wordt vertoond. Dan is er nieuws dat de film dit jaar nog steeds in de bioscoop te zien zal zijn. Goed nieuws, nietwaar?) Nu is de bioscoop weer. De deur is dicht, dus wanneer je echt kunt genieten van de hard vechten en deprimerende situatie is nog onbekend.

Nadat de film op het scherm is vertoond, zullen we weer bekende gezichten zien. Tom Felton speelde Draco Malfidus in Harry Potter-films en speelde een rol in oorlogsfilms. Hij speelt een Engelse piloot. Gijs Blom en Susan Radder komen uit hun thuisland en spelen een belangrijke rol in de film.

Trending