Connect with us

ALLES

Amazon Prime kost binnenkort $ 140 per jaar: leer hoe u de prijs van $ 120 nog een jaar vasthoudt door de onderstaande stappen te volgen.

Gepubliceerd

op

Amazon Prime kost binnenkort $ 140 per jaar: leer hoe u de prijs van $ 120 nog een jaar vasthoudt door de onderstaande stappen te volgen.

Amazon Prime kost binnenkort $ 140 per jaar: leer hoe u de prijs van $ 120 nog een jaar vasthoudt door de onderstaande stappen te volgen.

Amazon Prime, geïntroduceerd in 2005, heeft nu 172 miljoen leden.

De prijs van de populaire abonnementsdienst stijgt. Leer hoe u geld kunt besparen voordat zich een financiële noodsituatie voordoet.

Het inkomstenrapport van Amazon van donderdag omvatte sterke winsten in het vierde kwartaal, maar bevatte ook slecht nieuws voor klanten: de prijs van het Amazon Prime-lidmaatschap, dat extreem populair is, wordt verhoogd door de online retailgigant. Jaarlijkse abonnees zullen in de nabije toekomst een prijsstijging zien van $ 119 naar $ 139, terwijl maandelijkse leden een prijsstijging zullen zien van $ 13 naar $ 15 ($ 156 naar $ 180 voor 12 maanden).

Dit is de eerste keer dat Amazon de prijs van Amazon Prime heeft verhoogd sinds de service in 2018 werd verhoogd van $ 99 naar $ 119 per jaar (van $ 11 naar $ 13 per maand). $ 79 per jaar, is sindsdien in prijs gestegen.

Volgens een onderzoek van Consumer Intelligence Research Partners waren in december 2021 meer dan 172 miljoen mensen abonnee van Amazon Prime. In het rapport wordt gezegd dat Amazon Prime de afgelopen twee jaar meer dan 30 miljoen nieuwe abonnees heeft gekregen.

Ondanks dat de prijs stijgt, zijn er manieren om het meeste uit je huidige abonnement te halen of om te profiteren van de huidige lage prijs voordat het te laat is. Lees verder om alles te weten te komen over de prijswijziging van Amazon Prime en hoe u geld kunt besparen.

Hoeveel verhoogt Amazon de prijs van het Prime-lidmaatschap?

De prijs van Amazon Prime zal voor de overgrote meerderheid van de mensen stijgen van $ 119 per jaar naar $ 139 per jaar, of van $ 13 per maand naar $ 15 per maand.

Ook studenten en andere abonnees met een laag inkomen zullen hun abonnementskosten zien stijgen. Prime Student-gebruikers betalen binnenkort $ 7,50 per maand, of $ 69 per jaar, als onderdeel van een nieuw abonnementsmodel. De maandelijkse kosten voor ontvangers van elektronische overdrachten van voordelen en andere goedgekeurde vormen van overheidssteun worden vanaf januari verhoogd van $ 6 naar $ 7 per maand.

Wanneer wordt de prijs van Amazon Prime verhoogd of verlaagd?

Voor verhoogde Amazon Prime-accounts gelden de nieuwe prijzen vanaf 18 februari. Voor bestaande accounts geldt de verhoogde vergoeding vanaf de eerste verlengingsbetaling die na 25 maart 2022 wordt gedaan.

Wat kan ik doen om geld te besparen voordat de prijs van Amazon Prime omhoog of omlaag gaat?

Als je erover hebt nagedacht om een ​​Amazon Prime-lidmaatschap te nemen, is dit het moment om dat te doen. De prijzen voor nieuwe accounts worden op 18 februari aangepast. In de tussentijd kun je het jaarlijkse tarief van $ 119 tot 2023 vastzetten door voor die tijd een jaarabonnement te kopen.

Huidige Amazon Prime-leden moeten hun Amazon-accounts controleren om te zien of ze maandelijkse of jaarlijkse abonnees zijn om te bepalen of ze in aanmerking komen. Voor degenen die maandelijkse abonnees zijn die overstappen op jaarabonnementen, profiteert u ook van een prijsgarantie van $ 119 die geldig is tot het volgende jaar.

Is het mogelijk om nu een toekomstig Amazon Prime-lidmaatschap met een cadeaubon te kopen?

Amazon’s “gift of Prime” -optie, waarmee klanten het bestaande prijstarief voor een beperkte tijd kunnen verlengen, is waargenomen door slimme dealjagers. Als je een Amazon Prime-cadeauabonnement koopt vóór de prijswijziging en dit activeert wanneer je huidige abonnement afloopt, ontvang je een extra jaar tegen het tarief van $ 119. Abonnees die vóór 18 februari lid worden en nog een jaarlijks cadeau-abonnement kopen voor $ 119, zijn pas in 2024 onderworpen aan de nieuwe jaarlijkse vergoeding van $ 139 (hoewel ze wel $ 238 vooraf moeten betalen).

Is het omdat Amazon de prijs van Prime wil verhogen?

Ondanks de beter dan verwachte inkomsten voor het vierde kwartaal, noemde Amazon verschillende factoren in zijn persbericht om de prijsverhoging te rechtvaardigen, waaronder de toevoeging van meer high-budget shows aan Prime Video, zoals The Wheel of Time, Jack Reacher en de aanstaande The Lord of the Rings: The Rings of Power, evenals de tien jaar durende exclusieve licentie van het bedrijf voor de Dit zijn de belangrijkste services die Amazon Prime biedt:

NFL’s Thursday Night Football-wedstrijd. Bijkomende voordelen die door het bedrijf werden benadrukt, waren verbeterde bezorging op dezelfde dag in 90 grootstedelijke regio’s in de Verenigde Staten, gratis verzending voor meer artikelen en extra productkortingen.

Wat voor soort diensten biedt Amazon Prime aan?

Onbeperkte gratis verzending binnen twee dagen voor een groot aantal Amazon-producten was het oorspronkelijke verkoopargument van het bedrijf en het blijft de meest populaire functie van de service. Amazon Prime daarentegen heeft zijn aanbod sindsdien uitgebreid en bevat nu een hele reeks extra functies.

  • Gratis verzending binnen twee dagen, de volgende dag en dezelfde dag is mogelijk.
  • Boodschappen worden gratis bezorgd via Amazon Fresh.
  • Whole Foods Market biedt kortingen.
  • Prime Video biedt gratis streaming video.
  • Gratis muziekstreaming is beschikbaar via Amazon Music.
  • Gratis tijdschriften en boeken zijn verkrijgbaar via Prime Reading.
  • Amazon Photos biedt onbeperkte foto-opslag.

Zie de Amazon Prime-informatiepagina voor een volledige lijst van de services die bij een Amazon Prime-lidmaatschap zijn inbegrepen.

Welke bedrijven concurreren met Amazon Prime?

Amazon Prime-abonnementen kunnen in de toekomst duurder worden, waardoor concurrerende diensten aantrekkelijker worden, maar dat zijn er niet veel. Walmart Plus, dat momenteel $ 98 per jaar kost, biedt snellere bezorging en boodschappen, maar de service bevat volgens het bedrijf niet de brede bibliotheek met tv-afleveringen, films, muziek en games die bij Amazon Prime zijn inbegrepen.

Target en Walmart hebben allebei geprobeerd te concurreren met Amazon Prime Day, een enorm populaire en jaarlijkse tweedaagse deal voor Amazon Prime-leden die elk jaar op dezelfde dag plaatsvindt. Target heeft zijn eigen Target Deal Days gecreëerd en het bedrijf benadrukt dat er geen lidmaatschapsvereisten zijn om eraan deel te nemen. In dezelfde geest lanceerde Walmart in juni 2021 zijn eigen Deals for Days-evenement, dat drie dagen duurt.

Bedrijven als NewEgg Premier en Google Express vonden het onmogelijk om te concurreren met Amazon Prime op prijs en selectie. Premier werd in 2014 opgericht door NewEgg, maar werd in december 2019 door het bedrijf stopgezet. Google Express werd ook gelanceerd in 2019, maar het bestond pas iets meer dan een jaar.