Connect with us

ALGEMEEN

Airpods saai? Niet met deze ‘airpod-oorbellen’ van Louis Vuitton

Gepubliceerd

op

Airpods zijn behoorlijk populair. Maak je geen zorgen meer over vervelende discussies die constant worden vastgelegd. Nee, vanaf nu wordt alles draadloos. Airpods zien er eenvoudig uit en hebben een witte kleur. Een beetje saai misschien? Gelukkig is er een oplossing: met behulp van “airpod oorbellen” van Louis Vuitton worden je airpods echte eyecatchers.

‘Airpod-oorbellen’ van Louis Vuitton
Ja, er zijn oorbellen geschikt voor je airpods. Waarschijnlijk. Louis Vuitton heeft geen nieuws over accessoires vrijgegeven, maar Instagram-account Suprime_leaks_news heeft foto’s van oorbellen geplaatst. Wetende dat accounts vaak correct worden behandeld, zijn airpod-oorbellen misschien net een realiteit geworden.

De oorbellen zijn heel eenvoudig, maar ze zijn heel anders. Ervan uitgaande dat ze goede upgrades voor je airpods kunnen brengen. Op de foto op Instagram schreef het account dat de verkoopprijs van de oorbellen 350 US dollar (295 euro) zal zijn. Redelijke prijs. Zeker als je denkt dat Airpods zelf geen koopje zijn. Hoe dan ook, als je ze echt leuk vindt en geld wilt uitgeven: dan val je echt op! đŸ˜‰

Trending